Spiegeltje spiegeltje aan de wand….

Hoe zie jij jezelf, als je voor de spiegel staat? Irriteer je je regelmatig aan de minpuntjes van jouw lichaam? Of weet je niet wat je vandaag weer eens aan zal trekken? Misschien wil je graag weleens wat anders, maar blijven diverse (nieuwe) kledingstukken bijna ongebruikt in de kast hangen… Dan heb ik goed nieuws, want je kunt hier vrij eenvoudig vooruitgang in boeken. En dat begint, inderdaad, bij de spiegel!

Wat zijn jouw mooie en mindere mooie punten?
Soms kan het best lastig zijn om dankbaar en tevreden voor de spiegel te staan. Maar toch daag ik je uit om er vandaag eens rustig voor te gaan staan. Neem de tijd om minimaal 5 punten te ontdekken waar je blij mee bent. Dat kunnen je haren of tenen zijn en alles daar tussenin. Deze positieve punten zijn namelijk minstens zo belangrijk als jouw minder mooie kanten!
Daarna kun je constateren waar je minder blij mee bent. Daar hoef je waarschijnlijk niet zo lang over na te denken, want dat weten wij vrouwen zo op te noemen!

Kleur- en stijladvies
Met jouw aandachtspunten in je achterhoofd, kun je gericht gaan zoeken naar kledingstukken en accessoires die jou op het lijf geschreven zijn. Houd daarbij rekening met de belijning, vormen, modellen, dessins, materialen en kleuren van de items. Deze kun je stuk voor stuk in jouw voordeel gebruiken om je mooie punten te benadrukken en de minpunten van jouw lichaam te camoufleren. Dat geeft meer rust en tevredenheid, wat ook je uitstraling weer ten goede komt!

Letterlijke of figuurlijke spiegel
De volgende stap is om jezelf een spiegel voor te laten houden door een ander. Wie die spiegel voor je mag vasthouden, is afhankelijk van jouw situatie en wensen. Ik wil je als kleur- en stijlanalist graag letterlijk een spiegel voorhouden om je te laten zien hoe mooi en bijzonder je gemaakt bent. En om jou te laten ontdekken welke stijlen, kleuren en accessoires het mooiste bij jou naar voren halen!

Als je daarnaast ook van binnenuit wilt vernieuwen en veranderen, verwijs ik je graag naar www.ReNieuw.com.

Dit bericht is geplaatst in Kleur en stijl en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.