Kleuranalyse

Waarom een kleurenanalyse?

Iedereen heeft pigmenten in zijn huid, ogen en haar. Je gezicht gaat er gezond en vitaal uitzien, als je kleuren draagt die bij jouw natuurlijke pigmenten passen. Je huid krijgt dan een gezonde kleur. En onregelmatigheden of lijntjes in je gezicht vallen minder op. Een bewust kleurgebruik is dan ook een eenvoudige, maar effectieve manier om er stralend uit te zien.

Hoe werkt het?

Tijdens een persoonlijk kleuradvies ontdekken we welke kleuren en nuances het mooiste effect op jou hebben. Je zult merken dat veel verschillende kleuren je prima staan, zolang ze maar de juiste nuance hebben.

De kleuren komen overeen met de kleuren die in een bepaald seizoen voorkomen. Staan bijvoorbeeld warme, heldere kleuren jou het beste, dan ben je een lentetype. Maar misschien ben je wel een zomer-, herfst- of wintertype. Dat gaan we tijdens de kleuranalyse ontdekken. Een kleuranalyse is een eenmalige investering, want je bent en blijft je leven lang hetzelfde kleurtype!

Kleurenwaaier lentetype manKleurenwaaier zomertype vrouwKleurenwaaier herfsttype

 

 

 

 

Tegen een kleine meerprijs breng ik mooie make-up aan die past bij jouw gezichtsvorm en pigmenten. Daarbij geef ik je persoonlijke adviezen, zodat je jezelf ook thuis mooi kunt opmaken.

Als afsluiting van de analyse krijg je een impressiekaartje op credit card formaat of een uitgebreide kleurenwaaier mee.

Een persoonlijk kleur- en make-up advies duurt ca. 2 uur. Informatie over de kosten vind je onder Tarieven.

Wil je liever de deur niet uit of is de reisafstand te groot? Dan is een digitale analyse een goed alternatief.

 

Reacties zijn gesloten.