Digitale kleuranalyse

Een kleuranalyse is erg uitgebreid en gezellig, als je hiervoor persoonlijk naar Colour Passion komt. Maar heb je hier geen tijd of geld voor? Dan is een digitale kleuranalyse een goed alternatief! Iets minder uitgebreid, maar even professioneel.

Aan de hand van digitale foto’s en een vragenlijst wordt uitgebreid bekeken welk kleurtype je bent.  En daarnaast krijg je ook persoonlijke adviezen m.b.t. kleurcombinaties. Vrouwen krijgen ook make-up tips.

Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen. Dan weet je binnen een week welk kleurtype je bent en heb je een handige kleurenhulp in je bezit. Je kunt kiezen voor een kleurenkaartje of een uitgebreide kleurenwaaier. Er zijn aparte kleurenkaartjes en -waaiers voor mannen en vrouwen.

 1. Maak 2 digitale foto’s van je gezicht:
  • zonder make-up
  • met een open hals (geen sjaal of coltrui)
  • recht van voren genomen
  • in indirect daglicht (geen kunstmatige verlichting of schaduw)
  • grootte van max. 2 MB per foto
 2. Vul de kleuranalyse-vragenlijst volledig in
 3. Maak naar keuze 45 euro (incl. kleurenkaartje) of 69 euro (incl. kleurenwaaier) over naar Colour Passion
 4. Binnen 1 week krijg je de uitslag met bijpassend product thuisgestuurd. In een aantal gevallen geeft een foto-analyse geen duidelijke uitslag. In dat geval word je kosteloos uitgenodigd voor een korte analyse bij Colour Passion of krijg je je geld teruggestort.

 

Reacties zijn gesloten.